Become our new SENIOR BUSINESS DATA CONSULTANT

Vil du være med til at bygge fremtidens digitale fundament for både danske og internationale virksomheder? Har du lyst til at være med til at rykke opfattelsen i markedet af hvordan data integreres, udstilles og forbruges? Har du passion for data?

Vi er en dynamisk scale-up med fokus på data og integrationer og bygger både kundeløsninger og egne produkter. Vi etablerer og udnytter det moderne digitale fundament og øger den kommercielle værdiskabelse for vores kunder. INVIXO er sammensat af meget ambitiøse mennesker med god plads til individuel udvikling og vi tilsikrer din fortsatte professionelle og personlige udvikling, samt mulighed for at udvikle INVIXO fremadrettet.

Vi er fokuserede på at skabe værdi gennem forretningsforståelse og ved at lade vores tekniske design være forretningsdrevet, så vi ikke kun laver en teknisk løsning, men den rette forretningsmæssige løsning.

Bliv en del af INVIXO som “Senior Business Data Consultant”

Vi leder efter erfarne kandidater til at styrke vores ”Business Data Solutions” afdeling. BDS er opbygget af teknisk stærke, data kyndige profiler med et bredt forretningsmindset.

Vores mål i BDS er at tilvejebringe data til hele organisationen hos vores kunder i den rette form og på det rette tidspunkt. Det gælder både analytiske data, som man kender det fra den traditionelle BI verden, og operationelle data der, ved at integrere systemer, skal bruges i en forretningsproces. Ydermere er det vores mission at sikre den nødvendige forretningsmæssige forankring, så de løsninger vi laver er udformet med afsæt i forretningsprocesserne og bliver modtaget og adopteret af forretningen efterfølgende.

Du vil blive en del af vores Business Data Solutions team, som beskæftiger sig med data modellering og strukturering i alle aspekter.

De vigtigste opgaver vi udfører er:

 • Forbedring af hele data værdikæden gennem integrationer, adgang til solide BI løsninger og en god Master Data Management løsning
 • Udføre forretningsanalyser til grund for hele data platformen
 • Opbygning af en solid data platform til at understøtte både operationelle og analytiske behov
 • Uddanne kunderne i data kyndighed
 • Hjælpe vores kunder med at opbygge en data kultur

Vi har en række ansvarsområder der spænder fra produkt- og konceptudvikling af forretningsområdet, hvor vi skal tænke i nye måder at kombinere de traditionelle fagområder indenfor dataarbejde. Derudover også deltagelse i salgsaktiviteter og udformning af projektoplæg til kunder, samt udførelse og understøttelse af interne strategisk projekter.

Den del af vores arbejde der optager den største mængde tid er dog udførelse af konsulentydelser. Det er her vi er ude og gøre en forskel for vores kunder ved at hjælpe dem til en mere informationsdrevet hverdag.

Jobbet

Vi forventer at du har omkring 5 års erfaring (også gerne mere) i at arbejde med data (BI eller integration). Det er også foretrukket hvis du har konsulenterfaring, men er ikke et krav. Det er forventningen at du qua din erfaring vil få ansvaret for de projekter du bliver en del af og skal derfor både kunne udføre den tekniske side, men samtidig også kunne drive et mindre udviklingsteam og sikre forventningsafstemningen med kunden på vegne af INVIXO.

Relevant teknisk/forretningsmæssig erfaring (ikke udtømmende liste):

 • T-SQL
 • Tabular Models
 • Data Modeling (Kimball)
 • Visualization (Qlik, Power BI, Looker eller andre frontend tools)
 • Dell Boomi (eller andre iPaaS)
 • API (REST/SOAP)
 • XML/JSON
 • Python

Det vil være en fordel hvis du har arbejdet som arkitekt på enten integrations- eller BI løsninger, og det vil ligeledes være en fordel hvis du er komfortabel og hjemmevant i at facilitere workshops.

Hvem er du?

Du har omkring 5 års erfaring med data og gerne BI specifikt. Du besidder et akademisk mindset, der formentlig kommer fra en kandidat-uddannelse (det kunne være cand.merc.(bi), cand.merc.(it), cand.(it) eller cand.scient(physics)). Du har derudover en professionel nysgerrighed der drager dig til altid at lære nyt og holde dig skarp og opdateret. Det er også vigtigt at du har passion for at lære fra dig, til dine yngre kolleger, da din erfaring vil gøre at mange vil søge sparring hos dig og dette er en vigtig del af INVIXO kulturen.

Ydermere er det vigtigt at du kan genkende dig selv i nedenstående beskrivelser:

 • Passioneret omkring data (og dit arbejde generelt)
  • …du elsker at arbejde med data, til en grad hvor dit arbejde ofte føles som en hobby
 • Ansvarlig og ambitiøs, også på vegne af dine kunder
  • …du stræber altid efter at skabe den absolut bedste løsning for dine kunder
 • Sparring og samarbejde er nøglen til succes
  • …vi vokser kun, når vi gør det sammen, som et team
 • Integritet i dine leverancer
  • …alle kan forlade sig på kvalitet, ærlighed og rettidighed i dit arbejde

 Det er dog vigtigst at alle medarbejdere er en del af at vækste INVIXOs kultur.

Processen herfra?

Send din ansøgning og CV til os på careers@invixo.com. Kandidater vil blive evalueret og kontaktet løbende.

For yderligere information, kontakt:

Director of Business Data Solutions, Martin Lindberg Lüttge på martin.luttge@invixo.com

Scroll to Top
Don't Miss The Lastest Industry Insights! Subscribe Now

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.